Cautare

3811 de rezultate pentru "licenta spiru haret septembrie" (3.22 secunde)
Liderul PD-L Gheorghe Flutur a declarat, luni, ca reprezentantii coalitiei PD-L-PSD au stabilit ca asumarea raspunderii Guvernului pe Legile educatiei, salarizarii unice si reducerii cheltuielilor bugetare sa aiba loc pe data de 15 septembrie, adica martea viitoare.
Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor si liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa stabileasca o data la care Legea pensiilor sa intre in dezbaterea plenului, dupa ce Biroul Permanent a respins cererea de prelungire pana la 15 septembrie a termenului pentru depunerea raportului.
"E Septembrie, Dragi Prieteni Eu, Catedrala Patriarhala Romana Sfintii Imparati Constantin si Elena si Palatul Patriarhiei E luna in care eu m-am nascut. La 1 Septembrie e inceputul anului bisericesc.
Ritmul de crestere nominala a creditelor bancare acordate firmelor si populatiei s-a diminuat in luna septembrie pina la 3,3%, comparativ cu 3,7% in luna august, soldul imprumuturilor atingind 393.446 miliarde de lei, potrivit datelor BNR.
Statisticile arata ca sn ultimii ani s-au dublat cererile pentru concedii sn septembrie. ... Turistii romani care opteaza pentru un concediu in septembrie in Turcia sau Grecia platesc cu cateva sute de lei mai putin fata de iulie si august.
Veniturile din exploatare, care reprezinta 94% din totalul veniturilor realizate, inregistreaza o crestere de 15% fata de veniturile din exploatare realizate in intervalul ianuarie-septembrie 2006 si de 6% in raport cu prevederile BVC-ului perioadei.
Deprecierea monedei nationale a provocat cresterea peste asteptari a preturilor de consum in luna septembrie, afirma analittii economici, care cred ca ar fi un dezastru ca paritatea euro sa treaca de pragul de 4 lei.
Presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, a anuntat vineri, dupa o intalnire de peste o ora cu presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, ca la inceputul lunii septembrie va fi produs la Craiova primul autovehicul marca Ford.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
"In luna septembrie, in urma controalelor efectuate la agentii economici din judeÈ› de catre inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au fost depistati 30 de angajatori care utilizau munca la negru", a declarat Constantin Durac, purtatorul de cuvant al ITM Dolj.
Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie.
Trupa clujeana DIAMONDS ARE FOREVER urca pe scena alaturi de UNEARTH, pe 15 septembrie la Fabrica, in Bucuresti. De asemenea, inca trei trupe pentru 15 septembrie vor fi anuntate in curand!
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00. ... Vineri, 2 septembrie: program 17:00 - 23:00, 21.00 - 21.45 Niste Baieti Sambata, 3 septembrie:
Evenimente aniversare la ParkLake Shopping Center In perioada 1-3 septembrie, ParkLake pregateste momente de distractie si petrecere a timpului liber, toate intr-un cadru natural.
Florian Pittis are loc pe 29-30 septembrie - 1 octombrie, de la ora 17:00, in Piata George Enescu din Capitala. ... Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti.
Luna SEPTEMBRIE Luni, 7 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Gaitele, regia Gelu Colceag; ... Marti, 8 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Gaitele, regia Gelu Colceag. ... Luni, 28 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul All Inclusive, regia Vlad Zamfirescu.
septembrie, octombrie si noiembrie. VREMEA IN SEPTEMBRIE Valorile termice se vor situa peste limitele climatologice normale in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice. ... Temperatura medie multianula pentru luna septembrie este de 14,8 grade Celsius.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
Leul are un septembrie cu protectie totala. ... Fecioara (23 august - 22 septembrie): ... Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): ... Cam asa se intampla si in luna septembrie.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
google-analytics.com